Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Παρουσιολόγιο και ημερολόγιο

Μετά από ένα υπέροχο και χαλαρωτικό καλοκαίρι προσγειωθήκαμε ανώμαλα στις αλλαγές και στο Νέου Τύπου Νηπιαγωγείο.'Ολη αυτή η ανατροπή είναι αλήθεια ότι μου άλλαξε τη διάθεση και γι αυτό καθυστέρησα ακόμα και τις αναρτήσεις.
Μετά από ένα μήνα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ελπίζοντας τα πράγματα να ξαναλλάξουν αλλά προς το καλύτερο, είπα να κάνω την πρώτη ανάρτηση παρουσιάζοντας το φετινό παρουσιολόγιο και ημερολόγιο.
Από τότε που κάναμε τα Βήματα για τη Ζωή διατηρούμε την κλήρωση και την δημιουργία ομάδων καθημερινά.Οι ομάδες αυτές κάθονται όπως κληρωθούν στην παρεούλα , στα τραπεζάκια και ορίζονται βοηθοί για διάφορες δραστηριότητες πάντα σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.
Φέτος το παρουσιολόγιό μας λοιπόν είναι σαλιγκάρια της ομάδας του κόκκινου, κίτρινου , πορτοκαλί, πράσινου και καφέ φύλλου.Τα φύλλα αυτά υπάρχουν και στα τραπέζια και κάτω από τα παγκάκια για να βρίσκει ο καθένας τη θέση του στην ομάδα του.
Για αλλαγή αλλάξαμε και το ημερολόγιο! Φέτος λοιπόν έχουμε την πολυκατοικία του κάθε μήνα και ανοίγουμε κάθε μέρα και ένα παραθυράκι μέχρι να φτάσουμε στο 30 ή το 31.
                                        Καλή σχολική χρονιά λοιπόν και του χρόνου καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου